Et tidsrapporteringssystem bør ikke koste skjorta

- derfor tilbys timeregistreringer til en fast pris. Dette betyr ingen månedlige avgifter, ingen kontraktsvilkår, ingen brukeravgifter og derfor ingen bekymringer! Vår grunnleggende versjon koster 9.990 NOK der de vanligste funksjonene er inkludert. I stedet for å kjøpe et system med unødvendig avanserte funksjoner, velger du hvilke ekstra funksjoner du trenger. Mange av våre kunder bruker også bare den grunnleggende versjonen.

Vi sørger for installasjon, gratis støtte og alle materialene du trenger for å komme i gang. Vi tilbyr hosting av systemet der vi lagrer alle dataene dine sikkert i skyen med sikkerhetskopiering 3 ganger per dag. Det eneste du som kunde trenger for å bruke systemet er internett-tilkobling. Hvis du vil legge til funksjoner etterpå, kan du selvfølgelig gjøre det. Mangler du noen funksjon nedenfor som er viktig for din bedrift? Ta kontakt med oss for et gratis tilbud.

De første 6 månedene er vår service- og støtteavtale inkludert gratis. Hvis du velger å si opp kontrakten, vil du i stedet betale per supportsak.