Start

Tid- og Prosjektstyring

 

Tid- og Prosjektstyring

Enkelhet er det viktigste i administrasjonen. Derfor har vi utviklet et tid- og prosjektstyringsverktøy for vanlige mennesker, for alle bransjer og arbeidsmetoder. De ansatte skal kunne stemple inn og ut uten problemer, og du som administrator håndterer rapporter, underlag og dokumentasjon helt enkelt.

  • Brukervennlighet i fokus
  • Spar tid og få full kontroll over de ansatte
  • Skreddersydd til dine behov
  • Fungerer for alle bransjer

Vil du spare tid?

Elektronisk Personalliste

Elektronisk Mannskapsliste

For byggebransje

Det eneste du trenger for å komme i gang med vår Mannskapsliste er en data, mobil eller nettbrett med internettoppkobling, Vår Mannskapsliste for din bransje følger selvsagt alle regler og krever hverken ektra utstyr eller dyr installasjon.

  • Enkel inn og utsjekking
  • Ubegrenset bruk
  • Sikker lagring i sky

Les mer

Systemutvikling

Systemutvikling

Du kanskje har en idé du har tenkt på i lang tid? En løsning som kan ta din bedrift til nye høyder? La oss gjøre den til virkelighet sammen med deg! Vi er med gjennom hele prosessen, fra kravinnsamling til utvikling av ditt system.

Vi har tidligere hjulpet mange kunder med å ta frem både kravspesifikasjoner og arbeidsprosesser slik at de får realisere sine prosjektidéer. Ut i fra felles løsningsforslag bygger vi system som effektivt løser våre kunders behov.

På Trinax setter vi stolthet i å alltid levere i tid! Vi arbeider etter prinsippet at utvikling verken skal ta evigheter eller koste skjorta – derfor sløser vi ingen tid på unødvendigheter. Vårt prinsipp er at dere skal få det dere trenger når dere trenger det.

Les mer

 

Fredrik Yli-Luopa

Produkteier

Mannen som brenner for salg og å se at prosjekt bygges opp og tar form. Fredrik er alltid ute på farten med tusen baller i luften. Kontorets alt-mulig-mann som har oversikt over alt. På fritiden forsøker han gjerne å knuse venner og kollegaer på paddeltennis og omgås med familien.

Les mer om Fredrik

Markus Karlén

Salg

Markus som er ansvarlig for salgsnettverk her på Trinax brenner for å hjelpe våre kunder i deres hverdag. På fritiden trener han gjerne og slår seg ned i sofaen for å se på Premier League.

Les mer om Markus

Carolin Andersson

Prosjektleder

Carolin er den nyskjerrige og spørrende prosjektlederen som er en stjerne på å organisere. Som prosjektleder hos oss er hun en naturlig link mellom våre kunder og utviklere for å sikerstille at alle arbeidere følger sin plan. Når hun ikke er på jobb liker hun å bruke tid i hagen - aller helst om været tillater det.

Les mer om Carolin

Christoffer Lindahl Hassel

Ansvarlig utvikler

Trinax ansvarlige utvikler som holder rede på det meste av koder i våre system (og enda litt til). Han elsker virkelig å hjelpe våre kunder og bygge deres system. Vi andre på Trinax tror han spiser, sover og puster PHP.

Les mer om Christoffer

Johan Åsbrink

Frontend

Johan elsker farge og former og det er bra for han er designer. Serviceminded og glad et noen ord som beskriver Johan bra. Hjemme kombineres data og Premier League mer enn gjerne!

Les mer om Johan

Markus Johansson

First Line Support

Markus er vår serviceorienterte First Line Support med bred erfaring innen kundeservicefaget. Dersom du søker støtte hos Trinax er det stor sannsynlighet for at du blir møtt av denne glade og positive karen. Bortsett fra jobben liker Markus å være ute på sjøen og fiske eller ta en lang tur med hunden sin.

Les mer om Markus