We make ideas happen

Vi hjelper bedriften din med å jobbe mer effektivt i hverdagen ved å tilby brukervennlige systemer som gjør det enklere for både deg og teamet ditt.

Vårt kontor ligger i Oslo sentrum – her leverer og tilpasser vi våre produkter etter dine ønsker ved hjelp av erfarne og kunnskapsrike medarbeidere. For oss er det viktig å ha alle ferdighetene internt – slik at vi kan gi deg som kunde den støtten du fortjener. Ikke bare vil det være mer tidseffektivt, men det reduserer også kostnadene for deg.

Vi opererer allerede i Sverige, men har nå tatt det neste store skrittet for å etablere oss på det norske markedet. Sammen med egenutviklede produkter som Tid- og Prosjektstyring, crm- og mannskapsliste hjelper vi bedriften din med å spare både tid og penger – alt slik at du kan få mer tid til det du egentlig vil bruke tiden din på.

Vår prioritet er at din bedrift vokser

Vi er stolte av å levere produkter og tjenester som gjør en forskjell for bedriften din.   Hos oss blir bedriften din en prioritet uavhengig av hvilket system eller funksjoner du ønsker å tilføre i din bedrift.

Er du ny kunde eller har vi gjort forretninger før? Du kan alltid ringe oss! Hvert prosjekt som påbegynnes, ser vi på som begynnelsen på et spennende og langsiktig partnerskap.

Markus Karlén

EN VISJON

Tusen mål!

Vi tror på rett kommunikasjon der vi sammen med våre kunder deler et klart bilde av det ferdige resultatet. Våre ansatte vil gjerne begynne å jobbe etter det første møtet, og vi er stolte over å kunne levere produkter som presenteres på en pedagogisk måte. Internt kaller vi dette "The Trinax Way" og har vist seg å være et verdsatt konsept for mange av våre kunder. Hvis du vokser – vokser også vi!

Vårt mål er å tilby produkter som forenkler livene til våre kunder. Den store fordelen med våre systemer er at det ikke bare forenkler hverdagen for en person, men for alle i selskapet. Vi kan derfor trygt si at vi hjelper våre kunder med å spare tid og penger ved å presentere smartere systemer som forenkler hverdagen din.

Kontakt oss

Fredrik Yli-Luopa

Produkteier

Mannen som brenner for salg og å se at prosjekt bygges opp og tar form. Fredrik er alltid ute på farten med tusen baller i luften. Kontorets alt-mulig-mann som har oversikt over alt. På fritiden forsøker han gjerne å knuse venner og kollegaer på paddeltennis og omgås med familien.

Les mer om Fredrik

Markus Karlén

Salg

Markus som er ansvarlig for salgsnettverk her på Trinax brenner for å hjelpe våre kunder i deres hverdag. På fritiden trener han gjerne og slår seg ned i sofaen for å se på Premier League.

Les mer om Markus

Carolin Andersson

Prosjektleder

Carolin er den nyskjerrige og spørrende prosjektlederen som er en stjerne på å organisere. Som prosjektleder hos oss er hun en naturlig link mellom våre kunder og utviklere for å sikerstille at alle arbeidere følger sin plan. Når hun ikke er på jobb liker hun å bruke tid i hagen - aller helst om været tillater det.

Les mer om Carolin

Christoffer Lindahl Hassel

Ansvarlig utvikler

Trinax ansvarlige utvikler som holder rede på det meste av koder i våre system (og enda litt til). Han elsker virkelig å hjelpe våre kunder og bygge deres system. Vi andre på Trinax tror han spiser, sover og puster PHP.

Les mer om Christoffer

Johan Åsbrink

Frontend

Johan elsker farge og former og det er bra for han er designer. Serviceminded og glad et noen ord som beskriver Johan bra. Hjemme kombineres data og Premier League mer enn gjerne!

Les mer om Johan

Markus Johansson

First Line Support

Markus er vår serviceorienterte First Line Support med bred erfaring innen kundeservicefaget. Dersom du søker støtte hos Trinax er det stor sannsynlighet for at du blir møtt av denne glade og positive karen. Bortsett fra jobben liker Markus å være ute på sjøen og fiske eller ta en lang tur med hunden sin.

Les mer om Markus