Trinax Systemutvikling

Ingen prosjekt er for små eller for stor

Vår effektive arbeidsmåte passer like godt for et lite prosjekt som for et omfattende oppdrag. Vi legger tiden der den gir mest nytte for deg i utviklingsarbeidet.

Tilpassingen har ingen grenser

Vi vet at hver bedrift har sine spesifikke behov. Derfor legger vi stor vekt på å høre på dere og tilpasse både arbeidsmåte og sluttresultat etter hva akkurat du trenger.

Fra en enkel idé til ferdig produkt

Vi er her for dere hele veien, der dere trenger oss. Vi kan hjelpe deg fra de første idéene til det ferdige produktet.

Gammelt system? Feil funksjoner? La oss bygge om … eller nytt!

Vi i Trinax har stor stolthet i at systemutvikling hverken skal ta en evighet eller koste skjorta. Derfor bruker vi ingen tid på unødvendigheter. Vårt prinsipp er at du skal få det du trenger, når du trenger det.

Du kanskje har en idé du har tenkt på i lang tid? La oss gjøre den til virkelighet sammen med deg! Vi hjelper deg uansett om du som kunde har erfaring med systemutvikling eller ikke, uansett om ditt prosjekt er lite eller stort. Vi kan prosjektledelse og det tekniske så du kan lene deg trygt tilbake. Dersom det behøves kan vi tilby en konsulent som kan være hos dere under en lengre tid.

Kontakt oss

Hvordan jobber vi?

Du kanskje allerede har en pilotstudie? Da jobber vi selvsagt ut ifra den. Om ikke begynner vi med en pilotstudie og tar sammen med dere frem et løsningsforslag. En av våre prosjektledere leder arbeidet og garanterer att leveransen skjer ved rett tid og til rett pris.

Systemutvikling er så mye mer en koder. For å raskt kunne starte et prosjekt kreves det at systemutviklerne lærer å kjenne bedriften, hvilke som skal bruke systemet og i hvilken sammenheng systemet skal brukes. Det gjør vi! Bra systemutvikling er kunnskapen og følelsen av å kunne utvikle brukervennlige og effektive system fra back-end til front-end som er uavhengig av hvilken teknikk brukeren utnytter (PC/Mac, smarttelefon, nettbrett).

Uansett om du har behov for å videreutvikle eksisterende system eller bygge et nytt så har vi kunnskapen til å utvikle effektive og brukervennlige system, enten fra grunnen eller der tidligere utviklere avsluttet.

KOM I GANG


Trinax Integrasjoner

Vi har i løpet av mange år rukket å gjøre mange ulike integrasjoner og koblinger mellom system

I dag bruker bedrifter ofte mange ulike system i sin virksomhet. For å gjøre arbeidshverdagen enklere er det ønskelig at disse systemene prater med hverandre. Vi kan hjelpe dere med å gjøre koblinger mellom blant annet salgssystem, tid- og prosjektstyring og lønnsprogram, eller kanskje en ny betalingsløsning til nettbutikken.

Bank-ID og Bank-ID på mobil

Trenger din bedrift implementert sikker innlogging, signering av avtaler eller sikker identifikasjon for dine tjenester? Vi hjelper deg gjennom å gjøre en kobling mellom Bank-ID og Bank-ID på mobil!

E-legitimering er en sikker innloggingsmetode som brukes mye blant både data- og mobilbrukere.

Kontakt oss