Trinax Nettbutikk

Vil du drive en nettbutikk for
bare 1495:-/mnd?

  • Eget unikt design
  • Søkoptimert ift. gjeldende standarder
  • Fritt antall produkter & produktkategorier
  • Enkel administrasjon via nettgrensesnitt
  • Fraktinnstilling
  • Kunderegister & administrasjon
  • Integrasjon med Klarna Checkout
  • Fungerer for alle bransjer
  • Seksjon for nyheter

LES MER OM grunnPAKKEN

Nettbutikken som støtter alle bransjer og produkter

Trinax nettbutikk er en enkel løsning for deg som raskt vil komme i gang med å selge på nett!

Med Trinax nettbutikk får du en vakker butikk med et unikt design som er produsert for akkurat dine behov. Nettbutikken fungerer alltid like bra på mobil som på data. Du kan enkelt administrere vår gjennomarbeidede e-handel med Trinax CMS.

Ser bra ut på alle enheter

Halvparten av alle kjøp skjer i dag på mobiler og nettbrett. Derfor har vår nettbutikk selvsagt et responsivt design, som fungere like bra på mobil, data og nettbrett, så du kan selge mer.

Håndter dine produkter og innehold enkelt med vårt egne Trinax CMS

Du kan enkelt kunne legge til nye produkter eller kampanjer, håndtere kunder og ordre og tilpasse ditt innehold. Derfor har vi utviklet Trinax CMS for våre nettbutikker. Det er lett å bruke slik at du kan legge din verdifulle tid på din bedrift.

Få varsel via e-post direkte når ordren legges av kunden

Å raskt kunne gi svar når en kunde legger en ordre er viktig for våre kunder. Derfor kan du velge å få et varsel via e-post når ordren kommer inn.

Du får ditt egne unike design

Din nettbutikk er unik, og det må synes i designet. Derfor jobber vi ikke med maler, vi tar frem et unikt design sammen med hver enkelt kunde. Sammen med våre designere utformer vi et utseende som passer for akkurat din bedrift.

Se demo

Vi synes personlig service er minst like viktig som et enkelt system for dere. Vi viser gjerne hvordan alt fungere – enten via telefon eller på plass hos dere. Dere kan også selvsagt helt enkelt teste selv først.

Fyll i dine opplysninger via kappen under så kommer en av oss på Trinax til å ta kontakt med deg innen kort tid så du kommer i gang med din demo.

Nettbutikk 10 000:- + 1 495 kr/mnd

Christopher Bratsberg

Vi synes personlig service er minst like viktig som et enkelt system for dere. Vi viser gjerne hvordan alt fungere – enten via telefon eller på plass hos dere. Dere kan også selvsagt helt enkelt teste selv først.

+47 93 29 33 81 christopher@trinax.no