Intranett

Hva våre intranett kan garantere

  • Tilgang 24/7
  • Fungerer på alle enheter
  • Brukervennlig
  • 1 års gratis støtte
  • 100% skybasert
  • Sikkerhetskopiering 3 ganger om dagen

Bedriftens behov = vårt intranett

For oss er ingen prosjekter for små eller store. Vi vet at hvert selskap har sine spesifikke behov. Derfor legger vi stor vekt på å lytte til deg og tilpasse både arbeidsmetoder og sluttresultater i henhold til det du trenger. Vi er med deg hele veien – fra de første ideene til det ferdige produktet.

 

Nå ut med nyheter

Forsvinner viktig informasjon i de ansattes innbokser? Med et intranett fra Trinax publiserer du nyheter som ingen ansatte går glipp av. Varsler, e-post og SMS-påminnelser er noen av verktøyene som er tilgjengelige for deg og dine ansatte.

Få oversikt over lånt utstyr

Forsvinner utstyret uten forklaring? Er det lett å glemme hvem som har hva? Da kan en lagerliste bli en del av det nye intranettet. Sett produktene direkte inn i systemet og få de ansatte til å signere en vedlagt kontrakt ved bruk.

Spor suksessen med visuell statistikk

Vi hos Trinax AS og våre kunder finner tall morsommere og enklere å forstå med en visuell presentasjon. I vårt intranett kan tall bli til klare og lettleste diagrammer og grafer som du enkelt kan eksportere eller skrive ut.

Alle dokumenter og filer på ett sted

La alle papirer, permer, USB-pinner og andre desperate forsøk på å holde orden bli historie. Med et intranett fra Trinax kan du slutte å lete og oppdage lykken av å ha alt på ett sted. Vi kan garantere at du vil spare tid og kunne legge mer energi inn i hva din bedrift er god på.

Vi synes personlig service er minst like viktig som et enkelt system for dere. Vi viser gjerne hvordan alt fungere – enten via telefon eller på plass hos dere. Dere kan også selvsagt helt enkelt teste selv først.

Fyll i dine opplysninger via kappen under så kommer en av oss på Trinax til å ta kontakt med deg innen kort tid så du kommer i gang med din demo.

Intranett Fr 299:-/mnd

 

Vi skreddersyr for din bedrift

Med vårt intranett får du et system som er skreddersydd til din bedrift og behov.

Vi setter alltid dine ønsker i fokus. La oss i fellesskap utvikle et system som letter hverdagen din. I noen tilfeller vet du imidlertid ikke hva du trenger før du ser det foran deg. Vi er glade for å vise deg våre tidligere prosjekter, slik at du kan bli inspirert av andres funksjoner og velge nøyaktig hva du trenger i ditt nye intranett.

 

Christopher Bratsberg

Vi synes personlig service er minst like viktig som et enkelt system for dere. Vi viser gjerne hvordan alt fungere – enten via telefon eller på plass hos dere. Dere kan også selvsagt helt enkelt teste selv først.

+47 93 29 33 81 christopher@trinax.no