testar

Fredrik Yli-Luopa

Produkteier

Mannen som brenner for salg og å se at prosjekt bygges opp og tar form. Fredrik er alltid ute på farten med tusen baller i luften. Kontorets alt-mulig-mann som har oversikt over alt. På fritiden forsøker han gjerne å knuse venner og kollegaer på paddeltennis og omgås med familien.

Läs mer om Fredrik

Markus Karlén

Salg

Markus som er ansvarlig for salgsnettverk her på Trinax brenner for å hjelpe våre kunder i deres hverdag. På fritiden trener han gjerne og slår seg ned i sofaen for å se på Premier League.

Läs mer om Markus

Carolin Andersson

Prosjektleder

Carolin er den nyskjerrige og spørrende prosjektlederen som er en stjerne på å organisere. Som prosjektleder hos oss er hun en naturlig link mellom våre kunder og utviklere for å sikerstille at alle arbeidere følger sin plan. Når hun ikke er på jobb liker hun å bruke tid i hagen - aller helst om været tillater det.

Läs mer om Carolin

Christoffer Lindahl Hassel

Ansvarlig utvikler

Trinax ansvarlige utvikler som holder rede på det meste av koder i våre system (og enda litt til). Han elsker virkelig å hjelpe våre kunder og bygge deres system. Vi andre på Trinax tror han spiser, sover og puster PHP.

Läs mer om Christoffer

Johan Åsbrink

Frontend

Johan elsker farge og former og det er bra for han er designer. Serviceminded og glad et noen ord som beskriver Johan bra. Hjemme kombineres data og Premier League mer enn gjerne!

Läs mer om Johan

Markus Johansson

First Line Support

Markus er vår serviceorienterte First Line Support med bred erfaring innen kundeservicefaget. Dersom du søker støtte hos Trinax er det stor sannsynlighet for at du blir møtt av denne glade og positive karen. Bortsett fra jobben liker Markus å være ute på sjøen og fiske eller ta en lang tur med hunden sin.

Läs mer om Markus