Ressursplanlegging

Digital ressursplanlegging for alle bransjer

Nå kan du gjøre det administrative arbeidet for ressursplanlegging og tidsrapportering enklere. Vi har samlet alt under ett tak! Med Trinax Ressursplanlegging får du de riktige verktøyene for å ressursplanlegge for dine ansatte hver dag i hele uken. I tillegg rapporteres alle arbeidstimer – slik at du kan holde oversikt over tid og kostnader for arbeidet ditt.


 

Effektivitet

Det beste med digital planlegging er at du enkelt kan justere din og de ansattes timeplan, uansett hvor du er. På denne måten kan alle involverte følge eventuelle endringer isanntid.

Prioritering

La de ansatte holde oversikt over hvilke oppgaver som er de neste i arbeidsflyten. Vår digitale ressursplanlegging gir en klar oversikt over arbeidsuken og visualiserer hvordan ansatte skal sette opp sine timer.

Enkelhet

Trinax Ressursplanlegging er designet for å være enkel i bruk – alle skal kunne bruke den uavhengig av teknisk erfaring. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for lange læringsperioder som tar tid fra det virkelige arbeidet.

Rapporter tid

Nå kan du følge opp og se nøyaktig hvor mange timer som er brukt på hver arbeidsplass.  De ansatte rapporterer og klokker enkelt inn hvor mye tid som er brukt, slik at du raskt kan få en oversikt over hvordan arbeidet utvikler seg.

Digitaliser planleggingen

Trinax Ressursplanlegging sikrer at du kan tilby dine ansatte enkelhet i høyeste grad. Og kanskje er det også på tide å digitalisere timeplanene også? Med systemet vårt har du muligheten til å skape ubegrensede arbeidsplasser og koble de ansatte til oppgaver ved å sette de opp i bestemte tider. Personalet rapporterer også tid og ulike timer, slik at du kan vurdere  om arbeidet går etter planen.

Vil du ha spesielle funksjoner?

Vi i Trinax har alle muligheter til å bygge systemer i henhold til dine ønsker og behov. Mangler du en funksjon i Trinax Ressursplanlegging som ville gjøre det enklere for bedriften din? Fortell oss det! Våre dyktige systemutviklere hjelper deg gjerne med å bygge opp eller bygge om system!

KONTAKT OSS

Trinax Besökssystem

 

Vi synes personlig service er mist like viktig som et enkelt system for dere. Vi viser gjerne hvordan alt fungere – enten via telefon eller på plass hos dere. Dere kan også selvsagt helt enkelt teste selv først.

Fyll i dine opplysninger via kappen under så kommer en av oss på Trinax til å ta kontakt med deg innen kort tid så du kommer i gang med din demo.

Ressursplanlegging 199:-/mnd

Dette inngår i Trinax Ressursplanlegging:

  • Avvik og rapportering av tid
  • Sertifisering av lønn
  • Stempelklokke
  • Full oversikt over ansattes tid/avvik
  • Fritt antall jobber
     

Trinax Besökssystem

Vil du ha en gratis demo?

Om du ønsker å vite mer om Trinax Ressursplanlegging, gir vi deg gjerne en omvisning i systemet Våre selgere er spesialister på hvordan systemene fungerer og gir deg raskt en forståelse av hvor enkelt det er å bruke alle funksjonene. Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon.

Våre priser

For en rimelig månedlig avgift og per bruker-tilleggsavgift, har du tilgang til et system som gjør underverker for bedriften din. Systemet inneholder en base av moduler, og du bestemmer selv hvor mange brukere du vil legge til. Det er selvfølgelig mulighet til å legge til brukere etterhvert som bedriften vokser.

Månedspris : 199 NOK/Måned
Pris per bruker: 69 NOK

KONTAKT OSS

Christopher Bratsberg

Vi synes personlig service er minst like viktig som et enkelt system for dere. Vi viser gjerne hvordan alt fungere – enten via telefon eller på plass hos dere. Dere kan også selvsagt helt enkelt teste selv først.

+47 93 29 33 81 christopher@trinax.no