Digital personlighåndbok

Del rutiner, oppgaver og rettigheter raskt og enkelt

  • 5 stk. brukere av disse 1 administrator
  • Få tilgang 24/7 fra alle enheter
  • 100% digitalisert og skybasert
  • Sikkerhetskopiering 3 ganger om dagen
  • Egen logo på alle PDF-dokumenter
  • Skreddersy dine behov

Lås systemet og krev signering fra de ansatte

Vil du sørge for at alle ansatte virkelig leser og signerer personalhåndboken? Du kan låse hele systemet slik at de ansatte ikke får tilgang til noen funksjoner før de har godkjent de gjeldende vilkårene.

Brukere mottar varsler om endringer

Ved nye endringer i personalhåndboken sendes det ut varsel. Dette informerer og opplyser de ansatte mer om dagens vilkår og betingelser, som har fått større oppmerksomhet i forbindelse med endringer i loven om GDPR som trådte i kraft i 2018.

Unngå tykke permer med dokumenter

La de tykke permene med dokumenter bli en ting fra fortiden. Med en digital personalhåndbok kan du redigere innholdet direkte i systemet med det klassiske tekstverktøyet. Du unngår også å skrive ut nye papirer ved den minste endringen.

Enkel oversikt og signering

Hyperkoblinger direkte i innholdsfortegnelsen gjør det enkelt å navigere innholdet i håndboken for personalet. I motsetning til å bla frem og tilbake i en perm, kan brukeren klikke eller finne informasjonen som er oppdatert.

Vi synes personlig service er minst like viktig som et enkelt system for dere. Vi viser gjerne hvordan alt fungere – enten via telefon eller på plass hos dere. Dere kan også selvsagt helt enkelt teste selv først.

Fyll i dine opplysninger via kappen under så kommer en av oss på Trinax til å ta kontakt med deg innen kort tid så du kommer i gang med din demo.

Digital Personalhåndbok 1 990:- + 349 kr/mnd

 

Endre, les, signer - enkelt!

Glem permer og papir og la signering bli en mindre anstrengende oppgave.

Håndtering av personalhåndboken har aldri vært enklere. Med varsler og låste funksjoner går ingen ansatte glipp av endringer eller signeringskrav. Digitalisering reduserer mengden permer og papir, samtidig som brukervennligheten økes gjennom hyperkoblinger, søkefunksjoner og 24/7 tilgjengelighet fra alle enheter.

Nader Andreas Fahim

Vi synes personlig service er minst like viktig som et enkelt system for dere. Vi viser gjerne hvordan alt fungere – enten via telefon eller på plass hos dere. Dere kan også selvsagt helt enkelt teste selv først.

+47 45 800 223 nader@trinax.no