Trinax CRM

Funksjoner som alltid inngår

Kunder
Leads
Artikkelregister
Bestillinger
Meldinger
Logg
Sjekklister
Statistikk
Nyheter
Innkjøpsliste
Intern kontaktliste
Avansert søking

VÅRE TILVALGSMODULER

Statistik

Ordrebehandling og salgsstatistikk

Du kan skape akkurat så mange produkter du vil og prissette de med ønsket enhet. Gjennom å sette inn- og utpriser får du dessuten resultatet automatisk utregnet i hver ordre. Med doble knapper for klarmerkering og fakurering blir det enkelt å følge forløpet og få en bra oversikt

Når det er på tide å summere året har du statistikk på alt du trenger. Hvor mange leads har blitt til kunder? Hvor mange nye kunder er registrert? Hva er totalsummen for alle ordrer? Med siffer på både kunder og selgere finnes det alltid nye milepæler å jobbe mot.

Intern kommunikasjon og beredskap

Vanskelig å nå ut til personalet med viktig informasjon via e-post? Med nyheter direkte på startsiden er det ingen som går glipp av viktige datoer! Hver bruker har også mulighet til å fylle sin profil med private telefonnummer og e-postadresser, til både seg selv og kontaktpersoner, så lederen enkelt kan nå ut til rett person dersom en ulykke skulle inntreffe.

For bare 9 kroner i måneden per bruker kan du i også administrere bedriftens personalhåndbok direkte i systemet. Med hyperlenker i innholdsfortegnelsen er det lett å navigere til det avsnittet som har blitt oppdatert. Du kan dessuten låse hele systemet så personalet ikke kan bruke funksjoner før de har signert.

Orden og struktur gjør kunden fornøyd!

Gjennom å lagre kunder og leads digitalt finner du kontaktopplysninger, ordre og tidligere salg på noen få sekunder. Når alle i bedriften kan holde seg oppdatert med det siste fra kundelogger så minimeres sjansen for misforståelser og man kan alltid fortsette dialogen der man avsluttet sist.

Med vår brukervennlige og responsive skyløsning har du alltid det du trenger med deg, uansett hvor du befinner deg. Det innebærer att du kan effektivisere arbeidet og dermed legge mer tid og energi på leads, prospekt og kunder. Det gjør at du selger mer, til flere.

Statistik

Vi synes personlig service er minst like viktig som et enkelt system for dere. Vi viser gjerne hvordan alt fungere – enten via telefon eller på plass hos dere. Dere kan også selvsagt helt enkelt teste selv først.

Fyll i dine opplysninger via kappen under så kommer en av oss på Trinax til å ta kontakt med deg innen kort tid så du kommer i gang med din demo.

CRM 239:-/mnd

Christopher Bratsberg

Vi synes personlig service er minst like viktig som et enkelt system for dere. Vi viser gjerne hvordan alt fungere – enten via telefon eller på plass hos dere. Dere kan også selvsagt helt enkelt teste selv først.

+47 93 29 33 81 christopher@trinax.no