Nader Andreas Fahim

Daglig leder

Nader er den energifulle og glade daglige lederen som har ansvar for vårt kontor i Oslo. Han er dyktig på å lytte og finne rett løsning etter våre kunders ønsker. På fritiden omgås han mye med familien sin og er også veldig glad i konkurranseskyting.

Les mer om Nader Andreas

Christopher Bratsberg

Salgssjef

Christopher er en dyktig og løsningsorientert salgssjef for Trinax i Norge. Han har lang erfaring med salg av programvare og ulike systemer. Han er en viktig støttespiller for alle som jobber med salg både internt og eksternt. På fritiden liker han seg best på en golfbane omgitt av gode venner.

Les mer om Christopher

Markus Karlén

Salgssjef

Markus som er ansvarlig for salgsnettverk her på Trinax brenner for å hjelpe våre kunder i deres hverdag. På fritiden trener han gjerne og slår seg ned i sofaen for å se på Premier League.

Les mer om Markus

Jerry Johansson

IT- & driftsjef

Jerry er IT-proffen som alltid setter kunden ønske i fokus og elsker å samarbeide. Har tidligere spilt innebandy helt opp i divisjon 2 og moderklubben Dingle AIK ligger fortsatt varmt om hjertet. Ved siden av IT og sport nyter han gjerne god mat, ett glass vin og familiekos.

Les mer om Jerry

Carolin Andersson

Prosjektleder

Carolin er den nyskjerrige og spørrende prosjektlederen som er en stjerne på å organisere. Som prosjektleder hos oss er hun en naturlig link mellom våre kunder og utviklere for å sikerstille at alle arbeidere følger sin plan. Når hun ikke er på jobb liker hun å bruke tid i hagen - aller helst om været tillater det.

Les mer om Carolin

Johan Åsbrink

Frontend

Johan elsker farge og former og det er bra for han er designer. Serviceminded og glad et noen ord som beskriver Johan bra. Hjemme kombineres data og Premier League mer enn gjerne!

Les mer om Johan

Christoffer Lindahl Hassel

Ansvarlig utvikler

Trinax ansvarlige utvikler som holder rede på det meste av koder i våre system (og enda litt til). Han elsker virkelig å hjelpe våre kunder og bygge deres system. Vi andre på Trinax tror han spiser, sover og puster PHP.

Les mer om Christoffer

Viktor Nymark

Utvikler / Support

Ringer du inn til oss på Trinax er det stor sannsynlighet at du får snakke med Viktor først. Med sin serviceinnstilling og vilje til å løse problemer raskt er din hverdag reddet! I lunsjpausen opptrer han gjerne som faktamaskin.

Les mer om Viktor

Fredrik Yli-Luopa

Produkteier

Mannen som brenner for salg og å se at prosjekt bygges opp og tar form. Fredrik er alltid ute på farten med tusen baller i luften. Kontorets alt-mulig-mann som har oversikt over alt. På fritiden forsøker han gjerne å knuse venner og kollegaer på paddeltennis og omgås med familien.

Les mer om Fredrik