Selgere til Oslo

Selgere til vårt kommende salgskontor i Oslo

Vil du være med på en spennende nyetablering? Nå søker vi to motiverte og selvgående selgere til vårt kommende salgskontor i Oslo.

Vi på Trinax AS gjør nå en storsatsning og vi søker deg som vil være delaktig i vår reise i Norge. Som selger hos oss får du spennende oppdrag – du skal sammen med dine nærmeste kollegaer være med å bygge opp ett helt nytt salgskontor.

Dine arbeidsoppgaver vil først og fremt fokusere på nykundebearbeiding og vi ønsker gjerne at du har erfaring innen områdene. Vi søker deg som tar ansvar og er dyktig på å drive dine mål til virkelighet.

Ansettelsesform
Heltid

Arbeidstider
Man-Fre: 08.00 - 17.00

Lønn
Fast grunnlønn med provisjon

Arbeidssted
Oslo

Om Trinax AS

Vi er et inovativt selskap i vekst med bransjens beste kollegaer. Med ett stort utvalg av både egne produkter og tjenester innen IT og systemutvikling tilbyr vi våre kunder digitale helhetsløsninger. Under de seneste årene har vi oppnådd tilvekst i rekordfart og fikk i 2019 utmerkelsen som gasellebedrift i Sverige.

Balansen mellom arbeid og fritid er viktig for oss. Det skal være gøy å være på jobb og vi arbeider derfor kontinuerlig med å skape en arbeidsålass som våre medarbeidere setter pris på å være en del av. Vi har en interessant fordelspakke og vi er flinke til å arrangere aktiviteter som after work, turneringer, treningtimer og personalaktiviteter.

Vårt hovedkontor ligger i Trollhättan, Sverige, og her jobber 23 personer med programmering, design, teknikk, prosjektledelse, salg og testing i et kreativt og åpent miljø.

Dette tilbyr vi våre medarbeidere:

Hva kommer du å jobbe med?

Din primære arbeidsoppgave er å være Trinax ansikt utad når det kommer til å opplyse både eksiserende og nye kunder om våre kvalitative tjenester og produkter. Du får et stort ansvar og kommer til å være en del av et veksende salgsteam på kontoret i Oslo.

Eksempel på arbeidsoppgaver

Nykundebearbeiding, demovisning for kunder, tilbuds- og ordrehåndtering.

Din profil

Din primære oppgave er å sammen med kunden utvikle riktig produktløsning og sørge for at produktet og leveransen skjer i henhold til avtale. Du vil bli en del av vår salgs- og markedsavdeling, men du skal jobbe selvstendig mot dine kunder.

Da det er det høyt tempo og mange tunge tak under en arbeidsdag legger vi stor vekt på at skal like å ta ansvar, være strukturert og rolig. Våre kunder er varierte, både i størrelse og geografisk. Det er derfor viktig at du er en relasjonsbygger som vet hvordan man jobber med ulike mennesker i ulike stillinger. Vi ønsker også at du skal kunne drive både korte og lange forettningsprosesser – gjerne i prosjektform.

Som selger hos oss arbeider du mot tydelige mål og ansvar for ditt eget salgsbudsjett. For at du skal nå ditt fulle potensial gir vi deg selvsagt en grundlig opplæring samt løpende coaching. Ettersom stillingen har sin hovedplassering i Oslo bor du også innen passende avstand.

Hvorfor skal du bli selger hos oss?